Praktijk voor gespecialiseerde

manueel therapie en fysiotherapie

Cliëntervaringen

Spanningshoofdpijn verholpen
'Ik heb ruim 13 jaar last gehad van hoofdpijnen, in het begin een paar keer per jaar maar dat werd steeds vaker tot twee keer per week gemiddeld.
Ik was dan een dag misselijk van de hoofdpijn, kon geen paracetamolletje binnen houden. Het begon altijd 's nachts en het kwam vanuit mijn nek en schouders. Van de neuroloog kreeg ik zetpillen, die werkten goed tegen de pijn maar hadden vervelende bijwerkingen en losten het probleem niet op. Omdat ik zo duidelijk voelde dat de oorzaak in mijn nek moest liggen, kwam ik bij praktijk "Trouw" terecht.

Michiel nam mijn klacht serieus, stelde de juiste vragen (het bleek geen migraine maar spanningshoofdpijn te zijn) en ging doelgericht meteen aan de slag met mijn nek, ook mijn schouders en rug werden los gemaakt. De dag na de eerste behandeling had ik een latent gevoel van hoofdpijn maar het zette niet door.

Na een paar behandelingen was het gevoel van druk op mijn hoofd al weg en heb ik geen hoofdpijn meer gehad. Ik doe de oefeningen die Michiel mij gaf en zo kan ik de hoofpijn zelf de baas blijven.
Voor mijn soort hoofdpijn was deze behandeling de oplossing, zonder pillen, zonder bijwerkingen en....zonder hoofdpijn!'

Een tevreden klant

Vastzittende kaak verholpen
Een vastzittende kaak dat is vreselijk lastig. Probeer maar eens te eten of wat dacht je van 'overvallen' worden door een grote gaap. Het is vreselijk pijnlijk en dan vooral 's nachts. Soms ging het beter en dan schoot alles weer vast. Ik heb heel veel behandelaars gezien zoals tandartsen en implantologen, maar niemand vertelde mij over gespecialiseerde 'kaakfysiotherapeuten.' Michiel Trouw is er zo een en wat voor een. Al na de eerste behandeling was de beweging terug en met gerichte oefeningen heb ik mijn kaakgewricht nu onder controle. Wat een heerlijk gevoel en ik heb gewoon mijn leven zonder spanning terug.

Johanna de Vroed
Utrecht

Praktijk Trouw | Hengelo

Praktijk Trouw aan de Freudstraat 21 in Hengelo is gespecialiseerd in nekpijn, hoofdpijn en kaakproblemen. Als absolute specialist behandelt de praktijk mensen uit heel Nederland.

Maak een afspraak

Afspraak maken? Ga naar ons afsprakenformulier. We kunnen u dan snel te woord staan.

AFSPRAKENFORMULIER

Contactgegevens

Freudstraat 21 
7555 MG  Hengelo


T  074-2500380
E info@manueel-therapie.nl