Praktijk voor gespecialiseerde

manueel therapie en fysiotherapie

Sandra Trouw

Na haar studie International Management aan de HEAO in Groningen heeft Sandra van 1997-2008 bij Thales gewerkt op de financiële afdeling (treasury & export financiering). In 1999 heeft ze samen met Michiel de praktijk opgezet en in de beginjaren de financiële administratie op zich genomen. Na haar opleiding aan de PABO (2008-2010) en enkele jaren voor de klas, is zij in 2013 begonnen als Clinical office manager in de praktijk. Sandra is het eerste contactpunt voor het maken van een afspraak, voor vragen over kosten/vergoedingen door de zorgverzekeraar of voor algemene vragen. Daarnaast houdt ze zich bezig met zaken als de financiële administratie, de AVG en de website.

Wilt u telefonisch een afspraak maken, dan kan dit bij voorkeur in de ochtend tussen 9:00 en 12:30 uur, dan kan aan beide kanten worden bekeken welke dag en tijd past. In de middag zult u doorgaans het antwoordapparaat krijgen. Wij doen ons best u zo snel mogelijk terug te bellen. Uiteraard kunt u ook per mail contact opnemen of een afspraak maken.  

Praktijk Trouw | Hengelo

Praktijk Trouw aan de Freudstraat 21 in Hengelo is gespecialiseerd in nekpijn, hoofdpijn en kaakproblemen. Als absolute specialist behandelt de praktijk mensen uit heel Nederland.

Maak een afspraak

Afspraak maken? Ga naar ons afsprakenformulier. We kunnen u dan snel te woord staan.

AFSPRAKENFORMULIER

Contactgegevens

Freudstraat 21 
7555 MG  Hengelo


T  074-2500380
E info@manueel-therapie.nl